Ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας

Το παλιό παραδοσιακό σπίτι βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό στη νότια Πελοπόννησο. Αρχικά ο χώρος ήταν 75,00m2 με δύο υπνοδωμάτια. Ο στόχος ήταν να έχουμε ένα μεγαλύτερο, άνετο και ευχάριστο εξοχικό σπίτι, με τρία υπνοδωμάτια, με φυσικά υλικά και που συνδέεται με το εξωτερικό περιβάλλον. Το σαλόνι ήταν στραμμένο στο πίσω μέρος του σπιτιού και η κουζίνα με τα δύο μικρά παράθυρα ήταν από την άλλη πλευρά όπου βρίσκεται η θέα. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης,  το σαλόνι τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και μια μπαλκονόπορτα πέντε μέτρων ανοίχτηκε στη θέα, η κουζίνα μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος, χωρίζεται από το σαλόνι με ένα island και το στεγασμένο μπαλκόνι επεκτάθηκε και διευρύνθηκε. Ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο επέκτεινε την επιφάνεια στα 100,00m2.

Share: Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin