Summer house renovation

This old traditional house is placed in a small village in the southern Peloponnese. Initially, the area was 75,00m2 with two bedrooms. The goal was to have a larger, cozy, and easy-living summer house, with three bedrooms, surrounded by natural materials and connected to the outside environment.  The living room was facing at the back of the house and the kitchen with two small windows was on the other side where is the view of the village. During the refurbishment,  the living room was placed at the front of the house and a five-meter balcony door was placed at the view, the kitchen moved to the back divided from the living room with an island, and the roofed balcony was extended and widened. An extra bedroom with an ensuite bathroom extended the area to 100,00m2.

Share: Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin